Přidat odpověď
Suroviny mohou být stejné a nemusí. Především většinou člověk neví, jaké suroviny jsou v hotovém výrobku z pekárny, takže to nemůže porovnat. No a pak samozřejmě nemusím si zrovna pěstovat svoje bioprase, abych měla přehled o tom, co za párek do těsta dávám. Na druhou stranu on člověk ohledně stravy obecně dost vydrží (pokud nemá nějaké alergie, nesnášenlivosti atd...), takže ve výsledku jde hlavně o tu cenu a chuť. Někdo umí vyrobit doma lepší, aniž by ho to časově zruinovalo, někomu chutná víc kupované.
JO, to mi připomíná dávnější zdejší dotaz, jak vyrobit míchaná vajíčka stejná, jako se vyskytují na hotelových snídaních.
Míchala jsem tuhle 12 vajec na snídani pro kamarády shodou okolností na málo rozpálených kamnech na chalupě, a dopadlo to přesně jako ta hotelová vajíčka...
Takže asi to bude v tom, že v hotelové kuchyni míchají hodně vajec na mírném plameni (teplotě plotny), míchají je dlouho - jsou důkladně promíchaná, a hmota tuhne do výsledné podoby pomaleji a postupněji, než když si doma umíchám během dvaceti vteřin ta svoje dvě vajíčka.
Předchozí