nemám ráda překvapení... nenávidím drahé dárky, vzbuzují ve mně obvykle mé horší já...
ve tvé situaci bych se neustále ptala "a co to je za auto? proč je tady? proč s ním mám jet?..." a trvala na odpovědích a zjistit že "to je nové auto pro tebe, miláčku", pekelně se naštvu a upozorním, že v tom případě SI koupil nové auto...
velké věci (dovolená, auto) si chci vybírat sama, mám obvykle nějakou představu a pokud pak bych měla jezdit jiným autem, budu frustrovaná - vědomí ceny, jak dlouho mi zůstane na krku, prostě bych ho nesnášela... a i kdyby šlo o model a výbavu, kterou jsem si už konkrétně vyhlídla, štvalo by mě, že došlo ke koupi beze mne... jsem hrozná, pořád potřebuju mít pocit, že mám sama sebe a své věci pod kontrolou...
jsem šťastná, že to můj muž
pochopil (i když ho to mrzí, má rád romantická gesta) a překvapuje mě maximálně kytkou, čokoládou, dobrým sýrem... nebo výletem, ale drží se destinací, o kterých jsme spolu už mluvili a ví, že je mám na "seznamu" - i pak ale odhaluje karty včas, kdybych neměla dost času se na to připravit (fyzicky i psychicky), budu ve stresu a protivná...