Blbost. Mně bylo v r. 1989 16 let. Vítali jsme to, že se ve vyučování debatovalo místo písemek. To jo. Ale většina nás stála i po vyučování v mrazu na náměstí. Vylepovali jsme plakáty. Rozdávali trikolory. Byli jsme zapálení pro věc. Dodnes v sobě mám tu atmosféru a to, že jsem byla součástí. To jste takové tetky, které mladým a jejich ideálům nevěří? (To, že někde vede místní hnutí pipina, co se chce ulít ze školy, nechce se unavit a chce si užívat, neznamená, že taková je většina)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.