| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Jak byste řešily situaci?Syn žák 6 ročníku ZŠ,moc dětí ve třídě, tudíž v šatně vždy 1 skříňka pro 2 děcka.Ok beru i když se mi to nelíbí už z hyg.hlediska,propocená trička z tělocviku,boty atd..ale ok dobře.Co se mi ovšem nelíbí vůbec je to,že syn má skříňku s chlapcem,říkejme mu třeba Honza a nastala situace že jsme v září koupili zámeček na tuto školní šatní skříňku,jeden klíček dal syn Honzovi a cca za měsíc došel syn ze školy s tím,že Honza klíček ztratil.Syn byl ráno u zubaře a Honza se neměl jak do skříňky dostat takže nechal přeštípnout zámeček školníkem.Ok říkám...stát se může.Řekla jsem tedy synovi ať tentokrát koupí zámeček Honza.Honza nový nekoupil,ale donesl zámeček nějaký starý pouze s 1 klíčkem .Na nový zámek prý nemají peníze.Takže 2 měsíce trvala situace že kluci měli jen 1 klíček a syn musel buďto ráno čekat na Honzu u skříňky nebo se zezout a v ponožkácj jít do 3 patra do třídy pro klíček.koupili jsme tedy zámeček č.2 jelikož už jsem se na to nemohla koukat.Cca po měsíci ztratil Honza opět klíček a opět nechal přeštípnout náš zámeček.Další zámek jsem z principu již odmítla kupovat.Kluci teda skříňku nezamykali.V pátel se synovi ztratila zánovní jarní bunda z nezamčené skříňky.Jsem normálně vytočená a zuřím.Šla jsem v pondělí za třídní,ta ale už ve škole nebyla a mimochodem jsem v šatně zahlědla 1 otevřenou skříňku ze které si někdo udělal odadkový koš.Poloprázdně PET lahve a nějaká 1 fusekle v ní byla.Věci jsem nanosila ke koši a ... nakázala synovi ať si okamžitě přendá svě věci do té skříňky.Ještě ten den jsem objednala zámek na otisk prstu a snad už bude pokoj.Čekám nějakou dohru,že si syn neoprávněně přivlastnil skříňku.Jsem tak vytočená!!!Jak byste se zachovaly vy?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.