"Zřejmě to bude psychického původu ale co s tím? Pořád ji nechávám doma :-( když ji pošlu do školy zavolá mi uč.za 2 hodiny ať si pro ni přijdu že je ji blbě :-("
Nello, zrovna řeším něco podobného a popravdě, už to nějak nedávám a sama budu brzo potřebovat péči psychologa/terapeura/psychiatra, co já vím. Dcera nastoupila do nové školy a nemá to tam ráda už od začátku. Velmi těžce to nese, doma častý pláč, propady nálady do otřesného smutku, ráno do školy jde jako tele na porážku. V prosinci jsem s ní šla k dr. na odběry a vyšetření, ptž už to trvalo dlouho a taky asi dvakrát jsem si do školy pro ni musela jet. Takže má hoodně málo železa a ještě něco se ŠŽ, jdeme na kontrolní odběry zhruba za měsíc. Jinak fyzicky asi ok. Taky jsem byla ve škole za třídní, ta z toho byla v šoku, ptž ve škole prý funguje OK a je dle ní i vcelku oblíbená. Zatím jsme to vyhodnotili, že změna na ni byla prostě příliš, ona je hodně konzervativní a extrémně introvertní. Že bychom šly k odborníkovi je vyloučené, jen to navrhnu a totálně se sesype. Zásadně se nesvěřuje, všechno z ní páčím heverem, moje nervy