Já jsem šetrná a spořivá a můj muž to celkem odkoukal. Ráda nakupuji levné věci v akcích a mám dobrý pocit ze své šetrnosti. Zjistila jsem, že si levné věci užiju úplně stejně jako ty drahé a když mě omrzí, tak mě to tak nemrzí. A občas si strašně ráda zahřeším, zachovám se zhýrale a utratím za něco strašný prachy. A průběžně si dopřávám a odměňuji se za svou převážnou šetrnost. Odpověď na tvou otázku, ano shodneme se za co utrácet. Ale my se tak nějak shodneme úplně na všem.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.