My utrácíme každý jinak. Pokud jde o zbytečnosti a věci pro radost: Já spíš za drobnosti za pár stovek , potěší mě, když je koupím v bazaru či slevě, ale kupuju relativně často. Manžel si kupuje málo, většina běžných lákadel ho nechává zcela chladným, ale pak si s nadšeným leskem v očích koupí nějakou technickou hračku za pár tisíc. Přijde mi to v pořádku.
Pokud jde o věci potřebné, tak oba shodně preferujeme spíš kvalitu i za vyšší cenu, nicméně nepřeháníme to. Vyrostli jsme oba za skromnějších poměrů a socíku, máme nějaké brzdy, či co.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.