Monty, ve chvíli kdy nezáleží na výdelku a vedení domácnoti (na to jsou najatí lidé), tak opravdu nevidím rozdíl, zda ve volném čase dělá to, či ono. Pokud to nedělá 100% času a věnuje se dětem a mně. Pokud ne, tak je mi fakt jedno, jestli namaloval obraz. A i kdyby ho poradal. Když netráví společný čas, tam já vidím bod zlomu. Ne v tom, jestli dělá činnost, kterou jsem mu JÁ odsouhlasila.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.