libiku, docela mozny, ale ja mam cizi pas podlozenej cizima dokumentama se jmenem podlozernym cizi gramatikou, takze kdyz si holka v Cs. sporitelne vezme do hlavy, ze mi konto zalozej na cesky gramatice, tak mi to pak moc nepomuze ve vybirani Tech nahrabanych milionu. To mi holka vedle v kase rekne, ze ja nejsem ja, protoze ja se jmenuju jinak, nez majitel toho konta. A to se to lisi jen o 3 pismenka.
Jeste horsi, kdyby mne pod nakym vlivem napadlo si koupit v Praze letenku u CSA a oni by trvali na cesky gramatice. To bych pak musel jet z ty Prahy do nejblizsi ciziny stopem.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.