Přidat odpověď
Já jsem na houskové knedlíky z prášku byla zvyklá od dětství, mamka je používala snad vždycky a chutnaly mi víc než "pravé domácí" od babiček, nemám moc ráda ani takové ty "nafoukané" co se prodávají jako hotové a obvykle je mají i v hospodách (ale s dobrou svíčkovou je kousnu). Naše děti taky mají "babiččiny burizonkové" moc rády, ale i ty "hospodské". Já ale doma houskové knedlíky vůbec nedělám, nemám moc k čemu, ke všemu máme oblíbenější jiné přílohy (bramborové nebo chlupaté knedlíky, těstoviny, rýži nebo brambory) a svíčkovou jsem doma ještě nezkusila, i když se na to léta chystám ... Domácí dělám chlupaté knedlíky, ty se podle "našeho receptu" dělají jen ze syrových brambor, takže to jde celkem rychle ...
Předchozí