| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Monty, jo...chtěla jsem být pozitivně naladěná ~;).
Ale jsem nasr.aná ~o~.
Miliardáři jdoucí sami sobě politikou a zákony na ruku už nevědí, co s penězma a pořád nemají dost...a většina lidí žije od výplaty k výplatě...
Nevím, jestli se to tak naakumulovalo teď za vlády ANO, ale rozhodně je to velmi markantní.
Udivující je, že ti nejchudší stále vzhlížejí a vzývají svého "boha", jednoho z nejbohatších lidí a kamaráda ještě bohatějších miliardářů.

By mě zajímalo, kolik by člověk, který má 84 miliard, má před sebou cca 20 let života a chtěl by ty miliardy do konce života všechny utratit, měl utratit za den...
Ale je to na mě už tolik nul, že kalkulačka to nebere a můj mozek na ty počty nestačí.
Neuměl by to někdo spočítat?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.