Přidat odpověď
Myslím, že to nemusí být proto, že moc chceš. Možná jo, ale třeba já to mám trošku jinak a jednou jsem se o tom bavila s holčinou, která je na tom do puntíku stejně. Prostě orgasmus sama drážděním klitorisu si přivodím bez problémů "téměř okamžitě". Pri milování s partnerem mi to hodně dlouho nešlo, ale už to jde, i když ne tak, jak bych si představovala. U mě je problém v hlavě. Abych dosáhla orgasmu drážděním klitorisu, musím se soustředit na něco moc vzrušujícího, na nějakou utkvělou myšlenku. Nejde se nechat unášet milováním - to je jakoby úplně naopak. Takže to řeším tak, že myslím na to, co jsme třeba před chvílí dělali nebo co bych ještě chtěla dělat, ze začátku jsem myslela i na věci s naším milováním nesouvisící - různé erotické představy. Jo a zezačátku jsem nebyla schopná dovést se k orgasmu ani v přítomnosti manžela. Chce to praxi, jak to jednou vyjde, už se to bude zlepšovat. Už věřím i tomu, že časem dosáhnu orgasmu i po dotycích manžela - zatím to nejde proto, že je velmi těžké, aby se mě dotýkal přesně tak jak to právě potřebuju a když už se to podaří, tak mně se zase zatoulají myšlenky. Ale už jsme se tomu párkrát dost přiblížili, tak věřím, že to časem půjde. Co je s tou hlavou, ale nechápu.... Občas (vzácněji) mám orgasmus díky dráždění G-bodu, a tam je to něco úplně jiného, není žádného soustředění třeba, naopak právě stačí na nic nemyslet a nechat se unášet....
Předchozí