No tak mne to nijak nedostalo, Kudlo. Ja rada uvadim prikladky, jak sis vsimla.
Tohle byl prikladek:
1. na trvanlivost kostymku (zde 20 let) a dojmy temito zpusobovane 2. na okouzlovani okoli temito kvalitnimi na miru sitymi kostymky po x-letech 3. na dojem, ktery kvalitni kostymek dela na lidi, kteri se dostavi v "kvalitnim" kostymku noveho data
Jak uz jsem se zminila, ja nejsem na kostymkly. Ani kvalitni, ani nekvalitni. A snobove v kvalitnich kostymkach/kabatech za 60 tisic mne nijak neoslnujou. Ani cenou odevu, ani tou kvalitou.
Jak zde rovnez bylo nekde psano, obzvlast, kdyz se do toho daj moli
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.