Přiznám se, že v těch termínech se moc nevyznám. Určitě nejsem OSVČ. Růžový papír jsem podepsala jen u hlavního zaměstnavatele. Ten příjem zdaněn nebyl, mám ve smlouvě určitou cenu/kus zadaný do registru a to odpovídá tomu, jakou částku jsem vždy dostala, takže bez daně. Tak co teď? Asi udělat přiznání z tohoto příjmu a odevzdat se zpožděním? Asi s nějakou pokutou, že? Nikdy jsem to nedělala, mám z toho obavy...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.