| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

No, právě že si s ohledem na děti rikam, co by se mohlo stát...
Na druhou stranu jsem prostě válec a neumím se na takovou postavu obléknout a štve mě to. Jednak neumím nakupovat oblečení a nesnáším to, a hlavně mám plnou skříň věcí, které jsem si koupila nedávno, skoro všemu oblečení je maximálně 8 let, a vejdu se jen do cca 5 kousků tunik a dvou kalhot, které točím pořád dokola. Ze sukní se vejdu do jedné a šaty jsou použitelné také jen jedny. To je prostě mizerný počet věcí na to, ze potřebuji chodit do práce.

Jinak vnímám, že v drtivé většině mi doporučujete relax na dovolené a změnit přístup k pohybu. V to moc nevěřím, ale můžu učinit pokus a dát si ten čtyřdenní STOB výjezd. Vyjde to nakonec i dobře časově, stihnu díky tomu Hamleta s Benedictem Cumberbatchem v Bio Oko 😀, který by mi při delší dovolené utekl. A s tématem operace budu koketovat dál někdy do budoucna.

Jen ješte sehnat někoho, kdo mě obleče podle mých potřeb a zároveň hezky. Obavám se ale, ze tohle za mě nikdo nevymyslí - jedinkrát jsem byla nakupovat s kamarádkou, a odnesla jsem si skoro všechny věci, které mi ve výsledku nebyly příjemné a nakonec jsem je rozdala. A jednou jsem byla s mužem, a dopadlo to stejně. ~d~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.