Nevím, co představit pod "funguje normálně". Až na školu je povahově Sheldon Cooper, nechápe ironii, když řeknu půl sedmá, musí to být 18.30, protože 18.32 není půl sedmá. K prckům je zákeřný, za poslední roky má koníček, ubližovat mladším sourozencům. Neustále je u nás řev a pláč.
Další koníček je internet a hry. Ten má po rodičáku zakázaný až do odvolání, navíc mě učitelé upozornili, že priorita je pro něj právě internet, jen zazvoní už vytahuje telefon, že figuruje v tabulkách nejlepších hráčů.
Dle psychologa, je v jeho péči asi od čtyř let, je průměrně inteligentní, v něčem je mírně podprůměrný, jiném zas nadprůměr. Má mnoho dys a k nim i odpovídající školní IVP.
Je citlivý a máme se snažit spíše o pozitivní přístup.
Jenže pozitivní přístup taky nefunguje.
Holky, já jsem fakt zoufalá. Já jsem mu nedávno dala facku, což nedělám,jeho první facka v životě, a on vypadal, že mi ji vrátí.
Chtěla jsem po něm, aby uklidil stůl. Hezky jsem ho poprosila. On odsekl, že neuklidí, že to není jeho bordel a dupnul si nohou a odešel. Vygradovalo to v neskutečnou hádku z jeho strany plno drzostí a podpásovek. Prostě mi ruply nervy.
Už je pomalu větši než já, kdyby se k tomu nenachomýtl manžel, nevím jak by to skončilo.
Normálně jsem ve stavu, že přemýšlím, jak ho nacpat do babyboxu.