Právě jsem našla (v mé e-mailové schránce jako inzerát z Jobs.cz) tuto úžasnou nabídku práce pro právníka (nikoliv tedy zřejmě absolventa) s podrobným popisem pracovní činnosti. Dost jsem se pobavila:
"Hledám osobu, na kterou se mohu ve všem stoprocentně spolehnout. Někdy půjde o přípravu smluv, kontrolu dokumentů, sepsání zápisů z porad a schůzek. Jindy o domluvení schůzky, kontrolu plnění úkolů ostatních zaměstnanců a rozličné úkoly související s provozem několika společností s téměř 100 zaměstnanci. Někdy budete komunikovat se zákazníky a řešit jejich problémy ve spolupráci s kolegy ve skladu. Určitě ale musíte umět zvládnout uvařit i čaj či kávu pro toho, kdo přijde na schůzku"
Pro získání té práce je třeba mít "zkušenosti na podobné pozici" a nabízí se zejména přátelský kolektiv (a stravenky). A mzda prý "odpovídající dané pozici a zkušenostem kandidáta s potenciálem růstu" Zajímalo by mě, jestli budou rozhodující zkušenosti s vařením čaje nebo přípravou smluv a který z těchto pracovních činností bude mít vyšší vliv na mzdu