Přidat odpověď
No já jsem spíš ilustrovala to, že když jedeš malé časté porce, nemusíš na krku místo korálů nosit kuchyňskou váhu a v kapse zápisníček.
Dlaň je 100-130 g masa, jak která, kousnout do přílohy znamená neuchlebovat se a nezasypat talíř bramborama, základ je jíst trochu míň než do teď a drobet přemýšlet co a hlavně plus mínus pravidelně.
Obnažím se, takže jídelníček
Snídám ráda vejce na měkko, chlebík (žitný) s tvarohem nebo ricottou, k tomu zeleninu, k svačince to obligátní ovocíčko (ne kilo) máznu jogurtem, 5-6 ořechů, na oběd tu dlaň masa (nebo čočku, půl tofu), zelenina teplá nebo studená, klidně 1-2 brambory. Svačina je sýr nebo šunka, jogurt, zelenina a k tomu už teda fakt jen kousnu do pečiva, večeře malá porce toho, co vařím, přílohu vynechám v 1 případě ze dvou. 3x týdně do mě někdo nacpe nějaký koláč, snažím se, aby to nebylo o půl noci. 1x-2x týdně se neostýchám někomu připít na zdraví. Když na mě přijde žravá, dám si svůj milovaný rohlík s máslem.
Pokud snídám a jím 5x denně, nikdy se nezruším přežíráním. To není žádný vězení, ne?
Předchozí