Přidat odpověď
Já jsem nad tím Hroudi přemýšlela. Kdyby se takto chovala ženská, těžko tam dlouho vydrží. Zatímco dotyčný primář (a další v bleděmodrém) byl veřejností obdivován. Seznámila jsem se kdysi z jedním chlapíkem (zpětně velmi připosr. beta-samcem), a ten byl velmi potěšen z možnosti být jen přítomen na lovu, kde se vyskytl i tento vysoce hodnocený alfa hajzlík.
Když jsem jako mladince vypadající třicítka pracovala v nemocnici, přišel tento primář udělat jakési konzilium u lůžka našeho pacienta, a já ho neznala. Jak bych ho taky znala, že. Jeho odbornost zase tak často po špitále neběhá, většina pacientů je odvezena k nim, navíc on moc v práci nebyl a v kantýně se nestravoval. Přišel v mastném tričku bez jmenovky. Tak jsem se chtěla ptát, kdo mi to tam bez klepání vpadnul, ale vzápětí mi to došlo, říkám - vy jste asi pan primář C? A on se na mě natlačil pupkem, až mi viděl do výstřihu a potom vzal do dvou prstů moji cedulku: "Kdo mě to tady nezná? Aha? Vendulka! ". A spokojeně odešel do svých komnat.
Předchozí