| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

To jsem trochu zkoušela, ale nebaví ho to. Než by koukal na něco v aj, tak se nekouká vůbec.

Taky jsem zkoušela nějaké procvičování na netu. Jenže tam je problém, že se slovíčka neshodují s těmi, která dělají ve škole a jak je tam jen jedno navíc, tak se odmítá ho učit.

Zkoušela jsem konverzovat doma - odmítá. Zkouším učit se někde cestou nebo když třeba čekáme na oběd, u doktora apod. Taky se mu nechce.

Vymýšlením různých jiných forem učení slovíček než je klasické biflování jsem už strávila hodiny a nic se neosvědčilo.

Určitě by pomohlo, kdyby prostě měl té aj víc. Třeba chodit ještě někam jinam než do školy. Jenže na to bych musela vydělat a tak bych trávila doma ještě míň času než teď.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.