To jsem trochu zkoušela, ale nebaví ho to. Než by koukal na něco v aj, tak se nekouká vůbec.
Taky jsem zkoušela nějaké procvičování na netu. Jenže tam je problém, že se slovíčka neshodují s těmi, která dělají ve škole a jak je tam jen jedno navíc, tak se odmítá ho učit.
Zkoušela jsem konverzovat doma - odmítá. Zkouším učit se někde cestou nebo když třeba čekáme na oběd, u doktora apod. Taky se mu nechce.
Vymýšlením různých jiných forem učení slovíček než je klasické biflování jsem už strávila hodiny a nic se neosvědčilo.
Určitě by pomohlo, kdyby prostě měl té aj víc. Třeba chodit ještě někam jinam než do školy. Jenže na to bych musela vydělat a tak bych trávila doma ještě míň času než teď.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.