| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

No tak jsem si ten Seznam otevřela a nic mne neoslovilo...
Ondráčka v Doněcku vítali při oslavách jako českou delegaci - hmm, to je smnutná, že máme ve světě další ostudu.
Cibule zdražila o víc než sto procent - na to nemusím chodit na Seznam, to vidím v obchodě.
Pavlína Pořízková (54) si přidržovala výstřih, aby na plavkovém večírku neukázala, že je nahoře bez - tak bez této informace se fakt obejdu.
Rozloučení s Václavem Postráneckým (✝75): Budeš moc chybět, vzkázala se slzami v očích Medvecká - jo, mně taky, ale o jeho odchodu už vím...
Jak najít fajn chlapa v každém věku? Zaměřte se na 3 věci, a hlavně nenoste červenou. Proč? - Hmmm, tak to se mne netýká.
Beverly Hills 90210 je po 19 letech zpět i s původní znělkou - jé, konečně něco, co mne zaujalo - to si možná zavzpomínám, měla jsem je ráda v jistém věku...
Rozklikla jsem "Podnikatelka vymyslela menstruační kalhotky, které zabrání trapným situacím." a tam na mmne vykočil obrázek špatně oholeného bezďáka v červené kšiltovce. FUJ, to jsem se lekla...~l~

Ne, děkuji, Seznam.cz považuji za ztrátu času. A Řepka na mne nevykoukl... ~y~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.