Tento týden jsem mluvila s odbornicí přes výživu ( inženýrka v oboru technologie potravin, známe se déle) a důrazně před tím varovala. Při bezsacharidové stravě se musí glukóza nějak složitě vyrábět a štěpit v játrech, je to složitý proces a u některých lidí to může poškodit játra. Její manžel je lékař a říkal, že už na to pár lidí zemřelo. Dle mého názoru je nejdůležitější hlídat příjem a výdej, přičemž většina lidí má logicky daleko více příjmu než výdeje. Takže zařadit dálkovou chůzi několikrát týdně, prostě pohyb. Ty sacharidy hlídat, ale tak do 200 g denně je to dobré. Cukr jako takový vůbec. zvyknout se na to dá.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.