Tante, mě by ale nevyhovovala uklízečka před víkendem, protože o víkendu neděláme nejvíc bordelu (teda já ne) a jsem rada, že pak můžu prožít pracovní týden v relativním pořádku. Že třeba v úterý ráno stanu a dojdu do kuchyně, aniž bych se prilepía k podlaze a můžu si udělat snidani NA LINCE, protože je tam čisto. V týdnu chodím domu v 6-7 a to chci dělat něco jiného, než luxovat. Už tak mám dost těch každodenních aktivit pračka/myčka.
Ale ta kuchyň před spaním je dobrý nápad, pokud preziju den bez migrény, budu to praktikovat.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.