Vzhledem k tomu, že potřebuju prokrastinovat, zapojím se. Mám podobné vlohy a působím na pokojový kytky asi jako spad z Černobylu. S Dracénou mám nicméně stejnou zkušenost. A pak mám ještě jeden šlechtitelský triumf. Mám vyloženě osobní vztah se Spatyfilium (prý Lopatkovec). Kočka mi vyhrabávala hlínu z květináče a někdo mi poradil, že ideální je omotat květináč nahoře potravinovou fólií. Pomohlo to. Kočka přestala hrabat a sežrala rovnou celou kytku. Odstavila jsem ji někam vedle jakože truchlím, protože kytka je kaput a příležitostně ji vyhodím do popelnice. Za pár měsíců koukám, že se něco drápe tou fólií. Sundám fólii a pod ní zeleno malých klíčků a nasazeno na nové lístky. Jednoduše jsem jí nevědomky vybudovala skleník, ve kterém ožila. Dnes je to statná kytka na lednici - samozřejmě dále vystavená občasným choutkám kočky, které zatím přežívá.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.