Nejsem žádný námořník. Moře jsem poprvé viděla ve 24 letech a na dovolené u něj byla 7x. Je to voda. Miluju vodu. Když tam nejsou lidi, je to lepší. Pár lidí nevadí skútry vadí. Vlny jsou super. Poprvé u moře, to byla mladší miminko, jsem skákala ve vlnách hodinu. Plavala i 5 hodin denně. Jednou v životě jsem zažila takové vlny i u nás na Štěrkáči. Před bouřkou. Mořské ryby jsou dobré. Taky ve středomoří mají dobré víno. Je tam zajímavá vegetace. Pěkné jednoduché stavby. Super jsou mořská akvária. I ta malá místní. Je fajn procházet se večer po přístavu. Vzduch u moře léčí. Poprvé mi vytáhl rýmu ze všech dutin.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.