S mužem jsme horolezci a hydrofobové, ale s dětmi jsme k moři začali jezdit. Pro nás je ideál brzy ráno vstát, vyrazit na výlet do kopců, v horském městečku si dát kafe a dětem zmrku a k moři jít až tak v 16 hodin, 2 hodinky u moře bohatě stačí. Povinné je vždy dopoledne po příjezdu, kdy manžel dospává cestu a děti jsou fascinované.
Co mě na moři baví: je to živel, najdou se u něj poklady. Pít rakiji na útesech s přáteli. Bběhat na mokrém písku na okraji moře a nechat se ofukovat větrem. To si připadám, že jsem součástí přírody. (Ale v horách mám to ofukování mnohem radši)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.