Přidat odpověď
Velšice, rozumím. S batoletem je to fuška. Nosit se už moc nechce a nikam nedojde. Každá věc vyžaduje 5x víc energie, což je obvykle víc, než kolik člověk získá.
Ale uklidním tě: sice máme celkem soulad, ale i tak se hádáme, manžel je nervák, ledacos ho vytočí. Mě je zase ve vedru blbě a nepřemýšlí mi to. Oba dva jsme nároční a vycházíme si vstříc, takže se dvojitým programem snadno vyčerpáme i psychicky. Děcka se u moře často odřou a fňukají a v horách jsou první den na zabití. Ve starobylých městečkách je to nebaví.
Neřídím a mám jen malou šenci ovlivnit, kam až se dojede. Jídlo si řešíme sami, 95 % věcí na dovolené vařím já. Nikdy se nestalo, že bychom si s dětmi na dovolené zašli na večeři. 99,5 % balení, plánování a organizování je na mě, a pak jdou ke mě všechny stížnosti. Mám hrůzu z mořských zvířat, rostlin i vlastního stínu, i z hloubky, takže se moc nekoupu. se.e mě písek všude. Rakie na útesech s přáteli proběhla před 15 lety.
Neboj, děcko povyroste a budete moct krásně vyrazit zjara před hlavní sezonou, než půjde do školy...
Předchozí