Podle mých zkušeností nemůže kurýr vzít na dobírku méně peněz, než mu "vyplivne" čtečka při čtení kódu. To by pak mohl mít "manko" on. Chyba byla podle mne u toho, kdo tu cenu dobírky zadával do systému. Kurýr s tím nemůže nic dělat. Buď balík nepřevzít a reklamovat, že cena dobírky je vyšší (u dodavatele věci tj. např. eshopu) a nebo převzít a pak to reklamovat zpětně. Ale kurýr těžko může říci, když mu systém napíše 880, tak mi dejte jen 850, když si myslíte, že to mělo být jen 850 a já si to s nimi dořeším.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.