Já mám se zlínskou porodnicí jen ty nejhorší zkušenosti.Porod mi vyvolávali ve 42. týdnu. Dr Henčlová mi zaváděla tablety na vyvolání a poté mi pouštěla plodovou vodu rukou - píchá se prý jehlou. ¨S ní bych rodit už nikdy nechtěla a těch stížností jsem na ní slyšela od více mamin. Vystřídalo se u mně potom více doktorů, protože jsem nebyla otevřená a nakonec mně odrodila doktorka kleštěma, protože maly měl namále. Vytáhli ho s omotanou šňůrou kolem krku a museli ho potom i křísit. Ani dětské sestry na 3. patře šestinedělí nebyly dvakrát příjemné. Pouze ženské sestry byly perfektní k nám a kolikrát poradily ohledně dětí. Takže zlínská porodnice hrůza a děs.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.