Přidat odpověď
Len,
ona je to teď nějaká móda asi ty plátěnky. Moje dcera to nikdy nechtěla a teď má několikery. Kromě těch jediných Conversek má obvykle z HM třeba bílé nebo z Reserved atd. Ty jsou většinou za 350-370,-kč. Tu sezónu jí to vydrří a pak to vyhodí nebo si to nechá třeba na venčení psa.
Ale ať to stojí těch 350 nebo do 2000,-kč tak bych řekla je ta kvalita a výdrž plátěnek stejná.
Monty,
to je potom otázka jestli je opravdu nezbytné mít ty Vansky nebo jiné značkové boty. Můj syn Vansky opravdu drahně let nosil. Kupovala jsem je obvykle v tom outletu ve Štěrboholích,kde stojí tak polovinu toho co v obchodě.
Holt svůj životní standard musíš přizpůsobit svému příjmu. Tak to mají všichni pokud nejsou rentiéři. Já to mám tak,že,když mám na kaviár,tak si ho s chutí dopřeju. Když ne,tak si udělám k večeři topinku a jsem taky spokojená. Nikterak mě netrápí,že nemám na tričku to správné logo. To se snažím učit i svoje děti. Můj syn měl prachy za které si chtěl koupit drahé auto. Místo toho,aby peníze utratil,tak si koupil staré auto,které nám teď straší v garáži a on ho přestavuje s tátou a dědou a ušetřené peníze otočil do svého podniku,který rozjíždí. Mohl se na to vykašlat a koupit si celkem nové auto,ale pak by neměl nic do začátku. Je to prostě o prioritách. Maká,aby si vydělal a nemusel dělat za 20 000 hrubého. A ty peníze do začátku si také vydělal za pár let sám. Od nás je nemá.
Předchozí