ano učím, děti mám 1. a 4. třída. V pátek čeká čtvrťačku velká matika tak jsme včera jely hodinku zlomky, geometrii. S menší čtu, to teda před spaním a trénujeme písanku. S prvňačkou samo i úkoly, to samostatně ještě nedělá. Pomáhám hlídat čtenářák atd. Myslím, že je to celkem potřeba. Mám sousedku učitelku a ta už má holky velký, přesto jsem je často vídala pod pergolou jak jedou na maturitu a pak i na přijímačky na vejšku. Za mě jako za matku samostatnost platit zlatem, ale vzpomínky dítěte: když v tom nejsi sám a někdo pomůže nebo má jen zájem sakra je to znát.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.