Margotko, že děti dostanou témata k testu, je OK. Že to škola posílá ještě mejlem rodičům,tomu už nerozumím. Já jako rodič nemám žádnou POVINNOST to s dítětem procvičovat. A škola nemá právo vyžadovat po dítěti nějaký papíry, co dělalo doma jako přípravu na test. Moje čtvrťačka dneska píše závěrečnej test z češtiny. Dostala okruhy k procvičení. Ne já, ona. Co mně je do toho co dneska budou psát v testu? Neprocvičovala nic. Žádnej papír , co dělala doma, by do školy nedonesla.Proč taky. Umí to. Kdyby neuměla, musela by asi procvičovat. Nebo by dostala špatnou známku.Její věc.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.