jj je to stejné, jako když někdo hodně solí, nedokáže pak rozlišit jemnější chutě "pod" tou slaností... stejně jako když někdo jí hodně glutamanů, chuťové pohárky otupí a jídlo bez glutamanů pak chutná nedomrle... kdo omezí solení, často bývá překvapen, jak najednou rozlišuje chuť brambor, zeleniny... když si navyknu na sytě růžovou slanou šunku, bude domácí šunka působit nevábně - našedlá, nedochucená...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.