| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

hlásíme se po delší odmlce - já nějak přestala stíhat. Tento týden se všechno nakupilo. Sotva jsem stačila Vlasince a Kosince poslat sms-ku.

Předevčírem jsme byly s Verunkou skoro na celý den v Teplicích u kamarádky, která má o 3 týdny starší holčičku Lucinku... Holky se vidí každý týden, tak už si docela zvykly - ležely spolu v ohrádce, "půjčovaly" si hračky a klábosily :-). Fakt sranda. No a maminky si skvěle pokecaly :-))).

Klári, omlouvám se, že jsem Ti neodpověděla na mailík ohledně ZOO. Je od Tebe hezké, že jsi myslela i na mě, ale já bych stejně nemohla. Chtěla jsem napsat ještě včera ráno (ve čtvrtek to fakt nešlo - jen, co jsme dorazili z Teplic, jeli jsme koupit dáreček k narozeninám manželově mamince, pak jsme jí popřáli a poklábosili, potom jsem se věnovala Verunce a šla na kutě), ale psala jsem to dvakrát a při odesílání se mi pokaždé objevilo "Stránku nelze zobrazit", z čehož vždycky šílím! Po zbytek dne byla Verunka nějaká nervózní, tak jsem se k napsání ani nedostala... Jo: a když jsem vkládala fotky, taky mi to tak 20x spadlo!!! Musela jsem v sobě najít spoustu trpělivosti :-). Tak ještě jednou promiň, snad se nezlobíš a budu s Vámi moct jít příště.

Sněhul - nádherná kuchyň!!! To my máme takovou obyč, protože u nás v baráku jseou z každé strany dveře a malé místnůstky, tak bych se ani takhle vyřádit nemohla :-). Fakt se povedla - závidím!

Míšo, koupelna je fajn, v jednoduchosti je krása a myslím, že si v ní skvěle zarelaxuješ. Nám v koupelně spadla zídka a ještě jsme nesehnali zedníka, co to dělal (pro jistotu nebere telefony) - hrůza se na to koukat... Ta modrá dlažba je fakt pěkná, není to taková ta studená...

Vlasinko - těším se, až se sejdeme, ale vůbec nevím, jak Tě poznám :-)))??? Miminečko je nádherný, už je to pořádnej človíček - hned jsem se šla podívat do Verunčina alba a "zavzpomínat". Ještě to mám v živé paměti, protože to bylo moje nejkrásnější období - takové natěšené a tajemné z toho, co mě bude čekat... :-))) A neboj, s miminkem se naučíš manipulovat. Já jsem se toho nikdy nebála, jinak bych se zbytečně stresovala. Bude to v pohodě, uvidíš... Držím palečky, aby mimi vyrostlo do krásy! Jo: a Ty nám tedy neprozradíš pohlaví nebo jen jména :-)? Ty jsi ale tajnůstkářka :-).

Delli - vítám Tě mezi námi, ačkoliv jsem tu taky spíš "nováček". Jmenuju se Ála a mám skoro 6-měsíční Verunku. Jsem ze Skřivánku. Jak se má Honzíček?

Eli a Vlastí, přišly fotky od Kosinky, mám je dát do alba? A do jakého? Můžu to rozdělit do všech třech, jestli chcete...
Vlastí, užij si návštěvu.

Jinak: fotky ze ZOO jsou milé (všem Vám to moc sluší - Severko, jsi strašně moc podobné jedné mé známé ze Skřivánku, pokud to nejsi Ty :-))! Doufám, že příště budeme moci vyrazit s Vámi.

Všem Vám přeji krásný prodloužený víkend a veselé Velikonoce. My tedy Velikonoce nijak moc neslavíme, ani výzdobu jsem tentokrát nedělala - já ani manžel na to nejsme, tak až bude Verunka větší...

Mějte se moc hezky.

Pa, ÁLA.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.