Nikdy v životě jsem nic takového neměla a nepotřebovala. Ani do Egypta ani nikde jinde. Lítám často a to i třeba jen s jedním a nebo oběma dětma mimo Schengen. A už vůbec se mi nestalo, že by o vycestování měla rozhodnout slečna na odbavení od letecké společnosti. To je v kompetenci celních úředníků. Nehledě na to, že se stejně vždy odbavuju online. Na přepážce max. odhodím kufr,pokud nějaký mám.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.