Přidat odpověď
Vždy se děsím lékařů, že když neví, tak to shazují na psychiku. Ano, může to být i z toho, ale bohužel mám několik zkušeností,že tomu bylo jinak.
Př.naše jedno dítko, v dětství bolesti břicha, přidalo se pomočování, ale je to z psychiky. I ta světle žlutá a bílá stolice. Nakonec to byla intolerace laktozy. Dieta zabrala. Po několika letech opět bolest břicha, nevolnost, nechtělo jíst. Histaminová intolerace (hit), dle dr to ale hit není, prý hraniční výsledek. To samé číslo u druhého lékaře, jasná hit. Dieta zabrala. A poslední - tiky, žádanka na psychologii i psychiatrii a po skoro dvou letech vyléčeno po penicilinu - hned na začátku jsem všem říkala, že to vzniklo po viroze, která dle mne trvala až moc dlouho a vypadala spíše na bakteriální. A jako bonus u posledního případu atypická reakce na lék, která nebyla uvedena v příbal.letáku - nadměrná žížeň a močení. Nepříjemné vyšetření se závěrem zlozvyk a vše se upravilo vysazenim léku. Tolik zkušenost jednoho dítěte, kde jsem na vše musela přijít vylučovací metodou.
Předchozí