Přidat odpověď
Hezký den všem přeji,
moc děkuji za odpovědi velmi mi to pomáhá.
S tím mým strachem máte pravdu, pořád mám pocit že dělám málo nebo nevím, nebo se to pomalu hýbe řeší atd. a vím že tím ničemu nepomohu.
Dcera dneska byla velmi vystrašená z toho zítřka že něco najdou. Podotýkám já ji vůbec v tomto nepodporuj, jenže ona má tak posedlou představu že ji něco najdou jako spolužačce že se nedá zklidnit.
Dnes snídala jogurt, nutridrink, hned hodinu na to měla celý řízek a brambor. Odpoledne nutridrink. Vše snědla.
Mluvila jsem s primářem dnes...řekl že zítra budou chytřejší že všechny výsledky co se týče sona atd. dolního začívacího traktu jsou v pořádku tak prozatím kolonoskopii dělat nebudou. Co se týče horního uvidí zítra ale myslí si že dcera má již anorexii ale ne takovou, že chtěla hubnout atd.že začala od bolesti břicha a pak z úzkosti méně a méně jíst.A tím je to začarovaný kruh, strachu z jídla, bolesti břicha a zácpy. Přitom ví že jíst chce..viz sledování sester.
Má již rozhozenou štítnou žlázu a výsledky tomu odpovídají.Já si myslela že anorektik prostě jí méně a méně nebo vůbec.
Takže budeme chytřejší zítra odpoledne.Toho 30.8. psychiatr můžu být ráda že tak brzo.
A že se to řeší i ambulantně nebo hospitalizací...…..
Držte nám prosím pěsti
Předchozí