| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Prejeme vsem stastne a vesele Velikonoce:-)Nam se tu na ne udelalo nepekne pocasi, prsi a jsou bourky, tak doufam, ze nic horsiho neprijde. Michelle prospala vcera cely den rano zvracela, ale pak se prospala a vecer uz byla plna energie, tak to musim zatukat, snad to byla jenom nejaka dietni chyba.
S tou televizi to mas pravdu, treba nesmi byt videt z prsa bradavka nebo kus zadku, to je hned zamazli a o sproste mluve nemluve, ale vrazdi se o stosest. Ted jsem koukala na nejaky dokument ohledne bezpecnosti deti a rikali tam, ze az ctyricet procent rodin s detma ma doma nezajistenou zbran (pod zamkem), takze kdyz poustis dite ke kamaradovi na navstevu nemas se stydet a zeptat se na to rodicu.
Ja jsem si Texas taky predstavovala uplne jinak, my bydlime da se rict ve meste mezi Dallasem a Fort Worth a to jsou klasicka velkomesta s mrakodrapama apod. ale je pravda, ze tu i jsou takove ty zapadakovy kde ziji podivni lide se skazenym chrupem, zvykajici a plivajici tabak, ale spis jsou to farmy a stepili kovbojove, co chodi opravdu v kloboucich. A kdyz nekam jedes, tak jsou podel cesty kravy, kone a nekdy i jina zviratka, coz se libi Michelle. Na silnicich zase muzes videt prejete skunky (to se nelibi nam, protoze strasne smrdi) medvidky mivaly a pasovce - zive jsem je jeste nevidela.
Me by se Amerika libila treba na dovolenou, ale ja jsem jinak moc rodinne zalozena a prace neni stredobod meho vesmiru, tak se sem moc holt nehodim. To prave zalezi na tom jak to ma kdo polozeny, koho bavi konzumovat, tak je tu jak v raji, kdo chce karieru a vydelat hodne penez, tak je to nejlepsi misto kam jit. No to jsem zase sepsala roman:o)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.