Hezký den všem,
takže dneska mi dali dceru domů.
Prý je již zbytečné aby tam byla vyšetření v normě atd. Každý týden převážení u obvodní lékařky a za 3 týdny kontrola v nemocnici kdy budou hotovy všechny výsledky z gastrovyšetření.
Zácpa trvá stále, již nebyla od pátku, odmítli ji cokoli dát prý to musí jít samo. Tudíž dcera dnes 6 den opět málo jí protože je úplně plná, dostala forlax 2 balení, vlákniny vody dostatek. Jídlo snědla v nemocnici celé.Ale již bolí hodně břicho a já nevím co mám zase dělat. Zda ji nechat trápit..tím pádem nebude jíst a kolečko se točí dokola.
Další lékař mi zase řekl že raději at se vyprázdní a to jakkoli i ten gutalax a jí, než nejíst a mít plné břicho. (toto řekla gastroenterolog který ji vyšetřoval)
Lékař a primář při propuštění opakoval nedávat nic.Takže já si nevím rady opravdu.
na 30.8. je objednán psychiatr ale v pondělí mám volat možná termín uspíší dříve.
Na mou otázku zda mi doporučí psychologa ( řekli že je nutný) mi bylo sděleno, že to si musím sehnat sama a obvolat i včetně nutričního poradce.
Takže mě čeká další martýrium v pondělí se snažit uspíšit toho psychiatra.
A dále sehnat psychologa....nevím...psychologa co se zabývá PPP nebo normálního?
A s tou zácpou co mám dělat....nechat trápit tím pádem bude jíst méně, nebo opravdu pomoci (lactulosa atd. nepomáhá, když si vezme čípek jen voda) např. gutalaxem a bude jíst?
Pokud nebude přibývat, doporučí hospitalizace PL Opava.