Já poznám po čichu, že třeba paprika bude pálivé nebo mandarinky budou mít pecky. Jinak moc ne. Ale zase vůbec nemám talent na chutě. Třeba muž koupí nanuk Míša ( resp. tvarohový nanuk) a pak řekne, že od téhle firmy teda není dobrý. A já jen valím oči, protože nepoznám, že to není originál. Docela dost na to narážíme. Nebo tchyně řekne, že do něčeho se nehodí broskve, protože jsou chuťově plytké, kdežto s meruňkami je to pikantnější. Musím říct, že tahle schopnost mi nebyla do vínku vůbec dána...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.