Za socíku se smažil především Eidam. Byl krásně gumový a žvýkavý. Hermelín se bral za lepší a dražší surovinu, takže se běžně smažením "nekazil" . A nikdo nepamatuje slovenský hermelín "Encián" ? Občas nám ho sem bratři dovezli.
Kuře se neporcovalo, ale prodávalo jen celé. Takže bylo na každém, zda si z něj udělá i řízky. Ale většinou se peklo v celku různými vynalézavými způsoby. Na soli, a kdo sehnal plechovku z kapitalistické ciziny, tak ho posadil na plechovku. Pečené kuře bylo slavnostní rodinné nedělní jídlo. A úplně luxusní záležitost bylo kuře grilované. To bylo teprve něco.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.