Fern, to fakt ne...musí se vzít v úvahu vlastnosti dítěte. Některé potřebuje delší podporu, delší a silnější ujištění. A tohle musí odhadnout jen ta maminka. Já jsem byla taky cíťa...měla jsem mamku, co nebyla empatická...naučila mě strašně moc, vybudila ve mně sílu, jenže zas za jakou cenu. A pocit bezpečí jsem necítila desítky let, to pak vyvolává různé strachy...je to složitější. "Otužování" jo, ale přiměřeně podle letory toho děcka.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.