Přesně. Celý život jsem měla mindráky, že nemůžu nikde být v plavkách. Teď je mi to šumák. Mám teda jednodílné, protože mám ošklivé břicho po všech porodech a i když nejsem tlustá,tak stejně takový jako visící fald nad jizvou po císaři. Tak na to mám ty plavky, že to je přikryté a trochu to ta látka drží pohromadě a neklepe se to nad bikinama. A jinak na to peču. Ono totiž člověk by se neměl přeceňovat, normálním lidem jsou cizí faldy šumák. Zamindrákovaným slepicím zase poslouží k zobu cokoliv, když už si tě vyhlídnou. V souvislosti s Módním peklem se mi vždycky vybaví výrok mého juniora: "Těm lidem to fakt nesluší. Ale mít vylízáno v hlavě je horší."
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.