V Klaudiánce jsem rodila 3x( 2 holky a chlapečka)bylo to v r.1996,1999 a 2004.Především musím podotknout,že to byli pěkní cvalíci(4.75kg,5,00kg a 4.45kg)a všechny jsem porodila spontáně.Proto si dovoluji říct,že Klaudiánka jedobrá porodnice.Na holení a klystýr se mě nikdo neptal,prostě mě obsloužili.Porodní asistentka byla velmi milá a u porodu mi velmi pomáhala.Samozřejmě musím poděkovat i doktorům,kteří mě rodili. Jediné co musím podotknout,moc mi "nesedli" dětské sestry.Ale jinak vřele doporučuji.Všem budoucím maminkám držím palce ať už si vyberou jakoukoliv porodnici.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.