| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Téda tady je mrtvoučko!Všechny nás láká ven sluníčko, že. A některé holky utekly do krkavčic - tam si ráda počtu :)) Ale tady to pěkně prořídlo :-(
Po dlouhé době sem se s Adou vydala do města - na zabití!! Taky jsme vytáhly motorku a žasla sem nad tím, jak vyrostla. Minulé léto byla tak malá, že pořádně nedosáhla nožkama na zem. A dnes!? Ach jo, to je fofr.
Dnes sem byla nakoupit u nás v Brněnce a docela mě šokli - mají otevřeno i v pondělí! Od ledna to má jiný majitel a je mi těch prodavaček docela líto. Pro mě fajn (otevřeno do 20:00 a sobota i neděle do 18:00), ale pro personál dost tvrdé změny.
Máme fajn sousedy - bez nadsázky - ale pravidelně kolem desáté večer, začnou lítat jak fretky z jednoho pokoje do druheho. Včera doběhali až kolem půl dvanácté. Kdyby nedupali jak sloni tak je mi to šumák. Přes den mi je to jedno, ale v tuto dobu GRRR.

Mějte se všecky pěkně a hezké Velikonoce.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.