Kudlo, ja se takova narodila. Moje osobni nastaveni neni nic spatneho a nic, co bych chtela predelavat. Navic o sobe rozhodne nehodlam mluvit s zadnym “odbornikem”. Vetsi problem je stav sveta, tohle nejak neumim ignorovat a nepremyslet nad tim. Navic s tim souvisi moje prace, za posledni mesic jsem se dozvedela tolik negativnich globalnich udalosti, ze si to musim pomalu zpracovavat, nevnimat to neumim, navic s tim musim pracovat. Ale tesi me, ze muzu udelat alespon maly positivni rozdil, to mi opravdu pomaha.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.