Přidat odpověď
Taky mám rada na městské výlety sukně a šaty....hlavně jednoduché střihy, basic barvy, vše bez nápisů a ozdob. K nim buď pohodlné, ale elegantní sandály, nebo černé jednoduché latkove, tj větrací černé nebo bílé Nike a Converse. K tomu s sebou mám košili.. buď dzinovou, nebo bledě modrou platenou, nebo bilomodrou proužek...A v případě sortek, preferuji zase jednoduchý rovny střih nad kolena, strecovy pohodlný materiál, barvy basic. Tj camel, sedá, černá, tm modrá... A v podobném barevném ladění mám i věci nahoru a mimo tyhle barvy něco barevného.. třeba červený svetr a namornicky svetr.. a k tomu 3 šátky. Větší barevný, větší jednobarevny a nějaký menší. Ten můžu na krk i do vlasů, když fouká.. A teď úplně miluju moji novou lehkou elegantní tmavě modrou italskou bundu, typ parka.. Ta je skvělá k bezovým sorkam, bílé tričko, šátek, kecky a takhle lehká bunda.. má i 3/4 rolovaci rukávy.
Kdyz si člověk udělá základ, a k tomu dokupuje aby to sedělo, tak pak mám sbaleno za 10 min.. vše musí sedět ke všemu a dá se kombinovat.
Předchozí