"A tobě připadá představa závislosti na někom tak neúnosná, že je to pro tebe argument pro eutanázii?"
Závislost ve smyslu, že ztratím svobodu rozhodnout o svém životě, ano. Závislost ve smyslu, že se nezvládnu vykoupat, kdy chci a musím počkat, až mi přijde pomoci sestra, ne.
Jinak co se týká obecně závilosti - snažím se být v životě co nejvíce soběstačná. Mnohokrát se mi to vyplatilo. A co nezvládnu sama, chci být schopna si sama určit a zaplatit, kdo to pro mě udělá. Ať je to výměna odpadu nebo utření zadku.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.