Nemám nejmenší představu, mám zatím prázdniny a ještě dlouho je mít chci. Školou jsem ochotná se začít zabývat nejdřív tak 1.září. Boty s bílou podrážkou, neekologické plastové obaly, co pak uvíznou velrybám v bříšku a redis pera, co nikdy nikdo nepoužije, nakoupím ve velkém až to bude nezbytně nutné. Kromě těchhle krámů vím, že tam v září je nějaký letecký školní výlet na jiný kontinent, takže to něco stát bude, ale zatím mám srpen a jen tak se ho nevzdám.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.