| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj, musím vás v rychlosti pozdravit:-)
Měli jsme se nááádherněěě, celé dny svítilo sluníčko, sníh skvělý, lyžování úžasný. Anetka po dvou hodinách s instruktorkou sjížděla kopec a po prvním dni jezdila bez pluhu s nohama u sebe. Zpočátku měla problém na pomě (přeci jen je hodně lehká), ale v půlce týdne už ji nepotřebovala ani podat - občas jí ale nechtěla pustit, protože senzor nezaznamenal, že projela:-) Fakt legrace. V lyžařském a helmě vypadala strašně legračně a mrňavě. Adovi se lyžování až tak nelíbilo - tedy jezdit mezi nohama ano, ale z toho jsem byla vyřízená, moc se mu líbilo na vleku a nebo sjíždět s kopce na ruce (v pátek takhle za jízdy usnul St. v náručí):-) Já jsem si tedy zase až tak nezalyžovala, přeci jen jsme jedili na kopcích sjízdných pro děti, ale i tak to bylo fajn. Až přidám fotky tak dám vědět. Děti jsou opálené jak od moře (my celkem taky).

Gratuluji Vendul i Siskas k mimčům, to je úžasná zpráva:-) Ivčo, já bych tedy do 4. nešla, pomóóc...Ale aspoň mě trochu doháníte a nemusím si mezi vámi jednodětnými připadat jako exot.

Evi, to je smůla s Míšou a sádrou! Hlavně, že to celkem dobře snáší, ale je to otrava. Ještě že to je teď a až bude horko tak už si užije koupání. Stát se to může kdykoliv a při čemkoliv, co si budem povídat...Se školkama koukám, že je to i v Praze podobné! Já myslela, že je to výsada našeho venkova:-)

Jdu chrupat ať něco naspím. Dětem se na horách úplně změnil režim, vstávaly po 6té!!! Hrůza. Ale někdy ani neviděly večerníčka a spaly jak budulínci. Já každý den ve 20 hod vytuhla, kolikrát jsem ani zprávy neviděla:-)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.